Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.01.2021
Houževnatý, pevný a přesto tak jemný bavlněný perkál od Pip Studia
Jaká bude kolekce pro léto 2021 od Pip Studia? Nespočet světlých designů, mnoho barevných a luxusních sytých odstínů se strhujícími potisky krajin, ... číst celé
05.10.2020
Romantika pro klasické i moderní ložnice
Jako z Holandských gobelínů! Design Winter Blooms je moderní a přitom romantickou variantou jak pro klasické ložnice, tak pro fanoušky moderních svě... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jaká je optimální kvalita tkaniny na povlečení?
05.02.2021
Jaká je optimální kvalita tkaniny na povlečení?
Jednoduché srovnání materiálu o shodné gramáži, ale dvou různých TC ( označení hustoty tkaní ). Článek popisuje atlasovou vazbu, kterou prodáváme po... číst celé
Luxusní saténové povlečení Van Gogh
03.02.2021
Luxusní saténové povlečení Van Gogh
Exkluzivní kolekce ložního povlečení z nejluxusnějšího bavlněného saténu ( 100% bavlněný satén o síle 220TC ) je výsledkem spolupráce s Holandským nár... číst celé
Perkál nebo satén? V čem je rozdíl?
03.02.2021
Perkál nebo satén? V čem je rozdíl?
Je těžké se orientovat v různých kvalitách a materiálech, které jsou na trhu dostupné. Když si ale pořizujete luxusnější a dražší povlečení, je dobré ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Jsme tu pro Vás

NERADI BLOUMÁTE PO E-SHOPU A BOJÍTE SE, ŽE SI VYBERETE ŠPATNOU KOMBINACI?

Když zavoláte do Pip Stylově, telefon zvedne někdo, kdo Vám ukáže nejvhodnější kombinace designů, barev a kdo poradí ne na základě nějakého operátorského manuálu, ale z osobní zkušenosti. Dovoláte se totiž vždy do rodiny majitelů.

Kancelář a sklad : Lesná 29, Děčín -Lesná. +420 602 953 213 a +420 602 953 343  e-mail: klirabohemia@gmail.com

Vaše Pip Stylově

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Klira Bohemia s.r.o.., se sídlem Teplická, 19/24, Děčín 2, 40502, IČ 09914218,  Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem,, oddíl C, vložka 46623 dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaká je optimální kvalita tkaniny na povlečení?
05.02.2021
Jaká je optimální kvalita tkaniny na povlečení?
Jednoduché srovnání materiálu o shodné gramáži, ale dvou různých TC ( označení hustoty tkaní ). Článek popisuje atlasovou vazbu, kterou prodáváme po... číst celé
Luxusní saténové povlečení Van Gogh
03.02.2021
Luxusní saténové povlečení Van Gogh
Exkluzivní kolekce ložního povlečení z nejluxusnějšího bavlněného saténu ( 100% bavlněný satén o síle 220TC ) je výsledkem spolupráce s Holandským nár... číst celé
Perkál nebo satén? V čem je rozdíl?
03.02.2021
Perkál nebo satén? V čem je rozdíl?
Je těžké se orientovat v různých kvalitách a materiálech, které jsou na trhu dostupné. Když si ale pořizujete luxusnější a dražší povlečení, je dobré ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

Kontakty
Logo
Pip Stylově.cz
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz