Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Nové designy povlečení od Pip Studia
31.05.2022
Nové designy povlečení od Pip Studia
Jaro a léto 2022 v Pip Studiu je hravé, barevné, výrazné i něžné a hlavně univerzálně kombinovatelné. S Pip Studiem si vytvoříte osobitý styl svých lo... číst celé
Jaká je optimální kvalita tkaniny na povlečení?
05.02.2021
Jaká je optimální kvalita tkaniny na povlečení?
Jednoduché srovnání materiálu o shodné gramáži, ale dvou různých TC ( označení hustoty tkaní ). Článek popisuje atlasovou vazbu, kterou prodáváme po... číst celé
Luxusní saténové povlečení Van Gogh
03.02.2021
Luxusní saténové povlečení Van Gogh
Exkluzivní kolekce ložního povlečení z nejluxusnějšího bavlněného saténu ( 100% bavlněný satén o síle 220TC ) je výsledkem spolupráce s Holandským nár... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Jsme tu pro Vás

NERADI BLOUMÁTE PO E-SHOPU A BOJÍTE SE, ŽE SI VYBERETE ŠPATNOU KOMBINACI?

Když zavoláte do Pip Stylově, telefon zvedne někdo, kdo Vám ukáže nejvhodnější kombinace designů, barev a kdo poradí ne na základě nějakého operátorského manuálu, ale z osobní zkušenosti. Dovoláte se totiž vždy do rodiny majitelů.

Kancelář a sklad : Lesná 29, Děčín -Lesná. +420 602 953 213 a +420 602 953 343  e-mail: klirabohemia@gmail.com

Vaše Pip Stylově

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Klira Bohemia s.r.o.., se sídlem Teplická, 19/24, Děčín 2, 40502, IČ 09914218,  Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem,, oddíl C, vložka 46623 dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nové designy povlečení od Pip Studia
31.05.2022
Nové designy povlečení od Pip Studia
Jaro a léto 2022 v Pip Studiu je hravé, barevné, výrazné i něžné a hlavně univerzálně kombinovatelné. S Pip Studiem si vytvoříte osobitý styl svých lo... číst celé
Jaká je optimální kvalita tkaniny na povlečení?
05.02.2021
Jaká je optimální kvalita tkaniny na povlečení?
Jednoduché srovnání materiálu o shodné gramáži, ale dvou různých TC ( označení hustoty tkaní ). Článek popisuje atlasovou vazbu, kterou prodáváme po... číst celé
Luxusní saténové povlečení Van Gogh
03.02.2021
Luxusní saténové povlečení Van Gogh
Exkluzivní kolekce ložního povlečení z nejluxusnějšího bavlněného saténu ( 100% bavlněný satén o síle 220TC ) je výsledkem spolupráce s Holandským nár... číst celé
Perkál nebo satén? V čem je rozdíl?
03.02.2021
Perkál nebo satén? V čem je rozdíl?
Je těžké se orientovat v různých kvalitách a materiálech, které jsou na trhu dostupné. Když si ale pořizujete luxusnější a dražší povlečení, je dobré ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

Kontakty
Logo
Pip Stylově.cz
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz